Мінімальна сума замовлення 200 гр

4 Готова Міні майстерня з виготовлення ключів

Друк
НАВЧАННЯ ПЕРСОНАЛУ - БЕЗКШТОВНО
Готова міні майстерня із виготовлення ключів. У платну комплектацію входить -
1. Верстат SILCA DUO PLUS \ ITALY \ -Універсальний верстат-комбайн для виготовлення квартирних\плоских\, автомобільних\імпортних та вітчизняних,\ролетних,хрестоподібних сейфових, гаражних, меблевих, фінських ключів . 1950 уо.
2. Верстат DEPAI \ TAIWAN \ -Вертикальний верстат для виготовлення квартирних лазерних\лункових, авто\хвильових\ ключів 640 уo.

ЗА БАЖАННЯМ КЛІЄНТА МОЖНА ДОДАТИ В КОМПЛЕКТАЦІЮ -
3. Стартовий комплект заготовок ключів адаптований до відповідного регіону "близько 400 видів" за бажанням 270 уо. за дод. плату
4. Програматор домофонних ключів DUAL 250 уо. за бажанням за дод.плату
6. Стенди для заготовок ключів - за бажанням клієнта за дод. плату.
SILCA
Ціна$2,590.00
Ціна / кг:
Виробник: SILCA, DEPAI станки

Артикул: master4

SILCA
]6
D31A29
silka (1)
Опис

Відкрити власну справу майстерню з виготовлення ключів. Все для відкриття майстерні. Прибутковість від 700%. Рентабельний бізнес під ключ, прибутковий бізнес під ключ, МАЙСТЕРНЯ З ВИГОТОВЛЕННЯ КЛЮЧІВ, відкрити майстерню з виготовлення дублікатів ключів.

Бізнес під ключ, майстерня виготовлення ключів, все для відкриття майстерні виготовлення ключів, прибутковість бізнесу від 700%, рентабельний бізнес з виготовлення ключів під ключ, прибутковий бізнес під ключ, майстерня з виготовлення дублікатів ключів під ключ, відкрити майстерню з виготовлення дублікатів ключів, бізнес з виготовлення ключів, відкрити бізнес з виготовлення ключів, відкрити власну справу, майстерня з виготовлення ключів, верстати для виготовлення ключів, заготівлі ключів 

 

МАГАЗИН КЕЙСУПЕРМАРКЕТ перехід за посиланням   https://www.keysupermarket.com/biznes

СТОРІНКА КЕЙСУПЕРМАРКЕТ YOUTUBE   https://www.youtube.com/watch?v=PNj6YCgmIJY

Нещодавно переглянуті товари