Back to: Станки для виготовлення ключів. Програматори

8 Готовий центр по виготовленню ключів

Друк
TOP

Готовий центр з виготовлення ключів. У платну комплектацію входить
-1. Станок JMA SARATOGA - Універсальний верстат-комбайн для виготовлення квартирних \плоских\, автомобільних\ імпортних та вітчизняних\,ролетних,хрестоподібних квартирних\прапорцевих, сейфових,гаражних, меблевих, фінських ключів 3650 уо.
2. Верстат XHORSE \ TAIWAN \ - Вертикальний верстат для виготовлення квартирних лазерних \лункових\, автомобільних \хвильових\ ключів 850 уо.

ЗА БАЖАННЯМ КЛІЄНТА МОЖНА ДОДАТИ В КОМПЛЕКТАЦІЮ -
3. Стартовий комплект заготовок ключів "близько 300 видів" за бажанням 270 уо. за дод. плату
4. Програматор домофонних ключів
ХІТ
jma
Ціна$4,600.00
Ціна / кг:
Виробник: KURT станки, JMA, XHORSE

Артикул: master8

jma
saratoga_retoque6 (1)
D31A21
xhorse-dolphin-007-laser-dimple-flat-key-cutting-machine-500x500968
jma 22
Опис

Відкрити власний бізнес центр з виготовлення ключів. Все для відкриття майстерні. Прибутковість від 700%. Рентабельний бізнес під ключ, прибутковий бізнес під ключ, МАЙСТЕРНЯ З ВИГОТОВЛЕННЯ КЛЮЧІВ, відкрити майстерню з виготовлення дублікатів ключів.

Бізнес під ключ, майстерня виготовлення ключів, все для відкриття майстерні виготовлення ключів, прибутковість бізнесу від 700%, рентабельний бізнес з виготовлення ключів під ключ, прибутковий бізнес під ключ, майстерня з виготовлення дублікатів ключів під ключ, відкрити майстерню з виготовлення дублікатів ключів, бізнес з виготовлення ключів, відкрити бізнес з виготовлення ключів, відкрити власну справу, майстерня з виготовлення ключів, верстати для виготовлення ключів, заготівлі ключів 

МАГАЗИН КЕЙСУПЕРМАРКЕТ перехід за посиланням   https://www.keysupermarket.com/biznes

СТОРІНКА КЕЙСУПЕРМАРКЕТ YOUTUBE   https://www.youtube.com/watch?v=PNj6YCgmIJY